Ovako je Robert de Niro izlečio rak: Napao mu vitalan organ, niko ne može da veruje kako je uspeo
Robert de Niro, Foto: Youtube printscreen/Inside Edition

karcinom

Ovako je Robert de Niro izlečio rak: Napao mu vitalan organ, niko ne može da veruje kako je uspeo

Prema rečima njegovog predstavnika za štampu, bolest je otkrivena na rutinskom pregledu.

Objavljeno:

Dve decenije nakon operacije prostate, Robert De Niro je i dalje inspiracija za mnoge - kada mu je ustanovljen karcinom, on nije dozvolio da to utiče na njegovu karijeru. I ne samo to! U 79. godini je postao otac i to po sedmi put!

Prema rečima njegovog predstavnika za štampu, bolest je otkrivena na rutinskom pregledu. Analiza krvi je pokazala da je povećana količina specifičnog antigena koji luči prostata, što ukazuje na mogući karcinom.

Robert De Niro
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Zdravlje prostate se proverava i direktnim rektalnim pregledom koji je više neprijatan nego bolan i traje manje od 30 sekundi. Ovi pregledi se preporučuju svim muškarcima starijim od 50 godina. Ukoliko su otac ili brat imali karcinom prostate, sa pregledima treba početi i odmah posle 45. godine.

Terapija karcinoma prostate uključuje operaciju, zračenje ili njihovu kombinaciju, kao i potencijalnu hormonsku terapiju. Izbor zavisi od individualnog statusa svakog pacijenta, ali se terapija smatra izuzetno uspešnom, što zdravlje Roberta De Nira dokazuje.

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

(Espreso/Lepa i srećna/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.